Драги гости,
            Ви го претставуваме бродот Галеб најмодерниот, најлуксузниот и најопремениот брод во Република Македонија. Екипажот на бродот ќе се погрижи Вашиот престој на него да биде забавен и со содржина, да го надополни Вашиот одмор во Охрид и да придонесе овој прекрасен град да остане незаборавен и на него да се сеќавате по убави спомени.
Со Галеб по Охридското езеро: